Vi lämnar inget åt slumpen.

Och det är ingen tillfällighet.

Hos Farusa går vi alltid upp i de minsta detaljerna för att trygga den bästa kvaliteten. Vi är experter på att utveckla skräddarsydda lösningar som gör en skillnad för våra kunder.
Det handlar om gott hantverk. Att utveckla Heavy Duty wellpapp kräver en djup kunskap och en önskan om att kvaliteten garanteras genom hela processen – säkerhet från start till slut.
Vi har många års erfarenhet av att utveckla Heavy Duty wellpapp till en lång rad verksamheter och företag – och vi är specialister på att matcha förpackning med logistik. Vare sig det är stort eller smått, robust eller ömtåligt.
Stark utanpå – och inuti.
Genom vår egenproduktion i Danmark kan vi leverera en skräddarsydd lösning som exakt matchar dina krav. I kombination med vår specialutvecklade skuminsats ger Heavy Duty wellpapp maximalt beskydd av dina produkter – både invändigt och utvändigt.
Om du önskar att veta mer om Heavy Duty wellpapp, kan du kontakta oss på tlf.: 020-797 999 eller på emballage@farusa.se. Vi kan mötas antingen digitalt eller fysiskt, allt efter vad som passar dig bäst!