Vi värnar inte bara om dina produkter.

Vi värnar också om miljön.

Med vårt Heavy Duty wellpapp blir det lättare för dig att uppnå dina miljömässiga mål – utan att kompromissa på kvaliteten.
Vad menas med att tänka grönt? En viktig punkt är återvinningsbarheten. Om en produkt endast kan användas en gång är det svårt att få den integrerad i en miljövänlig produktion. Därför har vi utvecklat en produkt som återanvänds många gånger. Flera av våra kunder har faktiskt återanvänt våra produkter i över tio år! Då blir det lättare att tänka grönt.
När våra produkter är förbrukade kan de återvinnas till 100%, vilket ger både dig och dina kunder helt nya möjligheter i ert miljöarbete. Det är inte alltid att emballaget kan användas flera gånger men likväl är det viktigt att det är så starkt att det beskyddar produkten hela vägen oavsett om emballaget ska levereras till andra sidan jordklotet.
A
Det är vårt mål att våra Heavy Duty emballage ska få ett långt liv. Genom att återanvända dem många gånger eller att återvinna dem till nya papplådor. Lådorna ska kunna användas av våra kunder igen och igen och när de till sist inte kan återanvändas kan materialet återvinnas till produktion av nya emballage. På det sättet används bara nya naturresurser när det absolut är nödvändigt.
Miljöriktiga energikällor
Hos Farusa anstränger vi oss konstant för att göra en skillnad. Därför har vi nu fått ett energibevis. Det är en garanti för att vår energiförbrukning kommer från miljöriktiga energikällor. Dessutom låter vi oss inspireras av FN:s Världsmål – bland annat gällande förbruks- och produktionsansvar. På så vis kan vi alla hjälpa till med att säkerställa en mer miljövänlig framtid för både nuvarande och kommande generationer.
Om du önskar att veta mer om Farusas hållbara emballagelösningar, kan du kontakta oss på tlf.: 020-797 999 eller på emballage@farusa.se. Vi kan mötas antingen digitalt eller fysiskt, allt efter vad som passar dig bäst!