Flera möjligheter,

färre utgifter.

Vårt Heavy Duty wellpapp möjliggör billigare transport och nya möjligheter vid hantering – det stärker ditt resultat.
Heavy Duty wellpapp bjuder på många nya fördelar när du transporterar dina produkter till mottagaren. Ett av dem är den låga vikten. Wellpapp emballaget är nämligen 50% lättare än till exempel plywoodemballage, vilket besparar dig transportkostnader vid flygfrakt.
Den lägre bränsleförbrukningen är också bra för miljön, då en stor del av alla transporttyper använder fossila bränslen. Dessutom behöver du inte investera i så stora maskiner på lagret, eftersom man slipper tunga lyft med Heavy Duty wellpapp.
Transportformer
Heavy Duty wellpapp kan användas till alla sorters transportformer – sjö, lastbil, tåg och flyg. Tillsammans med dig finner vi den korrekta kvaliteten på wellpappen och hur lådan ska utformas – för att på så vis säkerställa den optimala transporten. Vi hjälper dig med att göra din transport så effektiv som möjligt.
Om du önskar att veta mer om Heavy Duty wellpapp, kan du kontakta oss på tlf.: 020-797 999 eller på emballage@farusa.se. Vi kan mötas antingen digitalt eller fysiskt, allt efter vad som passar dig bäst!