​Kontakta oss

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Analysinstrument på ett ton fraktas jorden runt i wellpapp!

Nio av tio av världens stora köttproducenter använder röntgenutrustning från den danska Foss-koncernen för att inline fastställa fetthalten och spåra oönskade föremål i köttprodukter. Maskinen är dock så stor, att det krävs en specialutvecklad Heavy Duty-konstruktion från Farusa Emballage för att den ska passa i en standardcontainer.

Foss hade behov av ett emballage, som inte lade till för många centimeter till höjden på den konstruktion som skulle levereras, och som inte behövde lyftas över maskinen. Samtidigt skulle det ge ett bra skydd till en enhet, som för slutanvändaren har ett värde av runt 2,5 miljoner kronor. Lösningen blev en sats med delar som huvudsakligen är tillverkade av 1,5 centimeter tjock Heavy Duty-well och som kan sammanfogas av en enda medarbetare. Läs mer

______________
Nytt i korthet:

​Det tidseffektiva exemplet

Farusa Emballage har en kund som producerar växlar och ställdon, och som skickar 40 växlar i taget till en av sina kunder. En växel är en liten kompakt metallbox som är relativt tung. Därför är det viktigt att de hålls fast under transporten så att de inte får märken av stötar eller repas under leveransen.
​Våra kunder packade tidigare 40 växlar i varje låda som hade diverse stödramar och skuminsatser. Som hjälp följde det med en utförlig packinstruktion med en rad bilder, för att man skulle vara riktigt säker på att packningen av lådan blev korrekt. Det tog omkring fyra timmar att packa en låda. Med de utskurna insatserna i Heavy Duty-well från oss kan våra kunder nu lägga ner 10 växlar i insatsens utskurna hål och upprepa detta i fyra lager. Tiden för att packa en låda har på detta sätt reducerats till under en halv timme!

KOM IHÅG ATT BESTÄLLA DINA VAROR INFÖR SOMMARPERIODEN:

Vår KUNDSERVICE håller öppet hela sommaren men vår PRODUKTION håller stängt under veckorna 28 + 29 + 30. Kom ihåg att beställa dina skräddarsydda emballage snarast möjligt om du har ett emballagebehov under sommarperioden.

​Med vänlig hälsning
Line Vedeby / säljsupport