Även om emballaget skulle få några stötar,

är din produkt alltid väl skyddad.

Farusa har ett stort urval av stötdämpande insatser som kan utformas och tillverkas exakt efter din produkt. Nedan kan du läsa om vilka möjligheter du har för att skydda din produkt under transporten.
PackaZote
Om du vill ha en mycket effektiv och flexibel stötdämpande insats kan vi erbjuda PackaZote – Ett svart PE-skum som används som inlägg i emballaget. Vi ansvarar för produktionen och kan därför skära och justera inlägget i alla tänkbara mått, storlekar och antal – exakt efter dina behov.
Läs mer om alla våra innovativa förpackningslösningar nedan.

EPS PACKMATERIAL

Används som ett ekonomiskt packmaterial för alla slags produkter. EPS kan också levereras i plattor, block eller som formstöpta inlägg eller lådor.

BONDED FOAM 

Bonded Foam är ett genialt granulatskum som finns i olika hårdhetsgrader, från 100 kg/m3 upp till 220 kg/m3. Vi tillverkar vinklar, hörn och andra former och anpassar hårdheten efter din produkt.

Fördelen med Bonded Foam är dess förmåga att stå emot flera slag och stötar utan att förlora sina stötupptagande egenskaper.

POLYETHER, POLYESTER OCH PE-SKUM (PACKAZOTE)

Har du behov av detaljerade utskärningar är dessa kvaliteter riktigt bra att använda. De kan fås i olika densiteter och ger både produkten och försändelsen ett mer exklusivt utseende än med Bonded Foam.

PROFILSKUM ​​

Profilskum används ofta till kretskort, komponenter och andra ömtåliga artiklar. Producerat av polyeter och polyester med våghöjden anpassad efter produkten.

Är dina produkter inte så pass tunga så de kräver fixering är detta material lämpligt.

SKUM SÄTTER PRICKEN ÖVER I:ET

Ett superstarkt ytteremballage är inte alltid tillräckligt för att skydda en produkt mot vibrationer, stötar eller slag.

Utifrån våra många olika skumtyper, till exempel med brandhämmande eller antistatiska egenskaper – väljs och tillverkas ett inrede som passar exakt till din produkt.

I tillverkningsprocessen används limning, utstansning eller vattenskärning. ​